Sakke Wallenius

Laulu

Sakke Wallenius aloitti laulamisen vuonna -89 laulutunneilla ja tyttöheavybändissä. Vuonna -92 hän esiintyi Up With People:n The Rhythm of the world-kiertueella. Vuonna -96-98 Sakke tuli tunnetuksi Mascara-yhtyeen solistina Erittäin hyvä ellei täydellinen-, Assanvessankassa- ja Tyylilyyli-hiteistä. Sakke työskenteli koreografia-, laulu- ja tanssiryhmän jäsenenä Suomen Kansallisteatterin Peppi Pitkätossu-näytelmässä -98-02.

Vuonna -99 hän käsikirjoitti Play it again Ma's Cara-varieteen, jonka ensi-ilta pidettiin Suomen Kansallisteatterissa. Vuosien varrelle on mahtunut monenlaisia musiikkiprojekteja niin oman kuin covermusiikin parissa. Kun Juha pyysi Sakkea liittymään mukaan Beatles-coverbändiin, oli liittyminen luonnollista jatkumoa jo aiemmin alkaneelle yhteistyölle toisessa kokoonpanossa, jossa olivat soittamassa myös Jere ja Mika. Tällä hetkellä Sakke toimii The Blushin solistina: www.the-blush.com. Sakke kävi kouluttautumassa Complete Vocal Instituutissa Kööpenhaminassa keväällä 2011. 

"Minulla ei ole ollut aiemmin kosketusta Beatles-musiikkiin erityisesti. Tunsin tyypillisimmät hitit, mutta nyt repertuaari on laajentunut huimasti, kiitos Cellophane Flowersien ja Juhan. Beatles musiikkina on laaja-alaista laulajalle, sillä biisit vaihtelevat suuresti. Olemme tehneet vuosien varrella paljon töitä ja se alkaa tuottaa tulosta. Tavoitteenani on osata kaikki Beatles-biisit."