Juha Salo

Laulu, kitarat, koskettimet, huuliharppu, ukulele, bouzouki, tamboura shruti-box.

Juha ja Beatles - ja pieni musiikillinen elämäkerta: Milloin Beatlesien kappale on soinut Suomen yleisradiossa ensimmäistä kertaa? Kiinnostava kysymys, jonka joku meistä ”hardcore-faneista” voisi joskus selvittää.  Silloin itsekin tietäisin, milloin olen todennäköisesti kuullut Beatlesia ensimmäisen kerran. Vuoden on täytynyt olla 1963 loppu tai -64 alku. Tuolloin elettiin vielä vahvasti radion aikakautta, vaikka televisio oli jo aloittanut voittokulkunsa suomalaiskodeissa.

Jouni Koskimäki

Mandoliini, akustinen kitara, koskettimet

Jouni Koskimäki on opettaja, säveltäjä, muusikko ja tutkija. Vuodesta 1982 lähtien hänen päätoimensa on ollut Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksella; lehtorin virassa hän on ollut vuodesta 1990.  Jounin pääopetusaineena on alusta alkaen ollut perinne- ja populaarimusiikin sovitus ja sävellys; muita opetettavia aineita ovat pitkään olleet mm. notaatio ja yhtyepedagogiikka. Aikaisemmin varsinkin 1980- ja 1990-luvulla Jouni luennoi paljon mm. länsimaisen ja suomalaisen rytmimusiikin historiasta.

Sakke Wallenius

Laulu

Sakke Wallenius aloitti laulamisen vuonna -89 laulutunneilla ja tyttöheavybändissä. Vuonna -92 hän esiintyi Up With People:n The Rhythm of the world-kiertueella. Vuonna -96-98 Sakke tuli tunnetuksi Mascara-yhtyeen solistina Erittäin hyvä ellei täydellinen-, Assanvessankassa- ja Tyylilyyli-hiteistä. Sakke työskenteli koreografia-, laulu- ja tanssiryhmän jäsenenä Suomen Kansallisteatterin Peppi Pitkätossu-näytelmässä -98-02.

Riitta Savela

Viulu...

Tiinapriitta Savela on ammatiltaan musiikkiterapeutti ja musiikkipedagogi. Klassisen muusikon koulutuksen saanut Savela soittaa monenlaisissa kokoonpanoissa, aina vanhan musiikin yhtyeistä rock-bändeihin ja monitaiteellisiin improvisaatioprokkiksiin. Cellophane Flowersissa Savela soittaa pääinstrumenttinsa viulun lisäksi esimerkiksi sahaa.

Mika Ryhänen

Rummut, perkussionit, laulu, melodica

Tribuuttiklubien tuottaja ja muusikko.Kymmenissä bändikattiloissa pyöritelty kalakukko.Kameleonttimainen viihteen moniottelija,joka keskinkertaiseen tähdättessäänkin päätyy priimaan. Savolainen musiikkipedagogi, josta huokuu vaatimattomuus,jos siihen olisi pienintäkin syytä.

Timo Tuppurainen

Basso

Löysin The Beatlesin musiikin 8-vuotiaana. Tuolloin elettiin 80-luvun alkupuolta. Enoni ojensi siskolleni c-kasetin, johon oli nauhoittanut valikoiman
Beatlesin parhaita kappaleita vuosien varrelta. Kasetti imaisi minut mukaansa Beatlesin ja saman tien populaarimusiikin kiehtovaan maailmaan. Rockradio, Nuorten sävellahja ja Rokkivekkari tempaisivat mukaansa radiotaajuuksilla.

Piano- ja sellotunnit pitivät soittotuntumaa yllä, mutta lukiossa löytyi sähköbasso ja koulun big band. Se oli menoa!

Lukion jälkeen alkoi välittömästi opiskelu Oulunkylän pop/jazz-konservatoriossa, sekä pari vuotta myöhemmin Sibelius-akatemian jazzosastolla kontrabasso pääaineena.

Yhtyeitä vuosien varrella ovat olleet mm. Lenni-Kalle Taipale trio, U-Street All Stars sekä Erja Lyytisen yhtye.
Muita orkestereita: Cat Lee & co, Helsinki Syncopators, Antti Utriainen trio sekä lukuisat cover-yhtyeet.

Tämä Beatles-yhtye merkitsee minulle paljon, paluuta juurille ja muistoja sekä nykyisyyttä.